امروز ۰۱ آذر ۱۳۹۶

اولین نکوداشت شهدای زنده تربت حیدریه        تاریخ مطلب: ۱۳۹۳/۰۱/۳۰

اولین نکوداشت شهدای زنده تربت حیدریه همراه با رونمایی از کتاب بازماندگان آسمانی روز چهارشنبه ۲۷ فروردین ماه جاری در دانشگاه تربت حیدریه برگزار گردید.

پس از استقبال و زیارت شهدای گمنام تربت حیدریه در منطقه پیشکوه ،در ساعت ۱۹:۳۰ پس از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء  مراسم در محل سالن اجتماعات دانشگاه تربت حیدریه با حضور خانواده های معزز شهدا و ایثارگران، استادان، دانشجویان،و مردم شریف تربت حیدریه برگزار شد.

دکتر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و از یادگاران ۸ سال دفاع مقدس که به عنوان میهمان ویژه و سخنران این مراسم حضور داشت در سخنان خود بر لزوم توجه به فرهنگ ایثار و شهادت و پایبندی به آرمان های شهدای هشت سال دفاع مقدس تاکید نمود.

در پایان از کتاب" بازماندگان آسمانی "که مجموعه خاطرات جانبازان ۷۰ درصد تربت حیدریه است رونمایی و از عزیزان جانیاز با اهداء لوح ،تقدیر گردید. کتاب بازماندگان آسمانی به کوشش آقای بهنام فلاحی دانشجوی رشته عمران دانشگاه تربت حیدریه گرداوری وتدوین شده است.