امروز ۰۶ فروردین ۱۳۹۶

برگزاری همایش علمی پژوهشی خلیج فارس        تاریخ مطلب: ۱۳۹۳/۰۱/۳۰

دانشگاه تربت حیدریه در نظر دارد به مناسبت دهم اردیبهشت روز ملی خلیج فارس همایش علمی –پژوهشی خلیج فارس را برگزار نماید:

همایش علمی –پژوهشی خلیج فارس به منظور تحقق اهداف فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در جهت حفظ تمامیت ارضی و پاسداشت ارکان هویتی و نیز شناخت و بررسی ابعاد سیاسی، اجتماعی و فرهنگی خلیج فارس، برگزار خواهد شد.

این همایش به بررسی مسائل فرهنگی، اجتماعی، تاریخی و باستان شناسی، جغرافیایی و محیط زیست، فرهنگ، هنر و معماری خلیج فارس می پردازد و بر این اساس از تمامی علاقه‌مندان، دانشجویان و پژوهشگران مطالعات حوزه‌های مرتبط با خلیج‌فارس، دعوت می شود تا مقالات خود را به دبیرخانه همایش به نشانی ایمیل persiangulf@torbath.ac.ir ارسال نمایند .

علاقمندان می توانندجهت کسب اطلاعات بیشتر به تارنمای همایش به آدرس www.cthu.ir مراجعه نمایند.